Zkoušení a kalibrace

u šroubovací techniky

Seřízení komponent systému poskytuje jistotu, že výsledky šroubování použitých výrobních prostředků jsou spolehlivé.

Při kontrole strojní způsobilosti stroje lze kromě seřízení potvrdit způsobilost vašeho nástroje pro konkrétní montážní úkol.

Při seřizování šroubovacích systémů je nastavena resp. přezkoušena hodnota seřízení a zdokumentována v továrním certifikátu. Nastavená hodnota je uložena ve šroubováku a v řízení.

Alternativně k seřízení jednotlivých komponent lze seřídit také celkový šroubovací systém (sestávající z EC-servo šroubováku resp. EC šroubováku a příslušné řídící jednotky). Potom se nastavení vztahuje vždy na předloženou kombinaci šroubováku a řízení.

Toto přezkoušení a seřízení provádíme samozřejmě přímo na místě u vás. Naši odborníci provádějí přezkoušení mobilním vybavením přímo na vaší výrobní lince.

Mimo přezkoušení a seřízení nabízíme pro naše šroubovací systémy také údržbu včetně přezkoušení a seřízení. Pravidelné provádění údržby je zárukou maximální produktivity a dlouhé životnosti výrobku.

Údržba našich šroubováků s přezkoušením a seřízením zahrnuje stanovení skutečného stavu, demontáž a přezkoušení všech mechanicky namáhaných částí, vyčištění i nové namazání převodovky a sestavení motoru a převodovky spolu s přezkoušením lehkého chodu.
Údržba řídící jednotky s přezkoušením a seřízením sestává ze stanovení skutečného stavu, výměny filtru, vyčištění (vnější a vnitřní) a z aktualizace softwaru.