Dopravníky se zdvihací kolejnicí

Přívod šetrný k součástkám a zabraňující oděru

  • doprava šetrná k součástkám (bez oděru)
  • zefektivnění Vaší montáže
  • nízká hladina hluku
  • jednoduché zprovoznění

Dopravníky se zdvihací kolejnicí jsou alternativou k vibračním dopravníkům, naleznou využití především při transportu malých, citlivých součástek, při kterém nedochází k opotřebení a otěru dílů. Provoz dopravníku je téměř bezhlučný. Dopravníky se zdvihací kolejnicí jsou k dispozici ve dvou provedeník – s 0,15 l nebo 1,5 l objemu plnění.

Správné třídění

V zásobníku naplněném díly se uvede do pohybu výkyvná kolejnice se segmentovým tvarem, který odpovídá podávaným dílům. Na této kolejnici se díly řadí a posunují se vlastní vahou při výkyvu kolejnic. Dopravovány mohou být šrouby, kolíky a další díly. Protože jsou díly v zásobníku v klidu, dosahuje se v tomto dopravníku velmi šetrné dopravy dílů, při které nedochází k opotřebení dílů a provoz dopravníku je téměř bezhlučný. Díly, které jsou špatně orientované, jdou díky deflektorům zpět do hrnce. 


Intenzita dopravy dílů se řídí sama

Senzor řídí počet nezbytných pohybů, pokud uživatel má zpracovávat méně dopravovaného materiálu, připraví také přívodní zařízení menší počet šroubů.


Efektivita – zařízení pracuje v individuálním pracovním rytmu pracovníka

Pracuje-li více obsluhujících pracovníků s jedním přívodním zařízením, trpí často efektivita pracovního procesu díky rozdílné pracovní rychlosti jednotlivých pracovníků. Přívodní zařízení DEPRAG se individálně přizpůsobí pracovní rychlosti jednotlivých pracovníků. Při výměně směny jsou individuální parametry obsluhy snadno vyvolatelné (uložení až 10 záznamů). Žádný pracovník není zbržděn, žádný se necítí být přetěžován.

Díky RFID Interface systému (na objednávku) lze uživatelsky specifické parametry zadat jednou na displeji – a pohodlně aktivovat pomocí čipu uživatele.


Nízká hladina hluku

Nízká hladina hluku u dopravníků se zdvihací (výkyvnou) kolejnicí se postará o kladné přijetí uživatele ve výrobě. Díky konstrukci a přizpůsobeného průběhu řízení jsou dopravníky se zdvihací kolejnicí firmy DEPRAG téměř bezhlučné.


Efektivní montáž

Vysoká kvalita výroby, použití kvalitních materiálů, které nepodléhají opotřebení a také specifické postupy při výrobě zajišťují vysokou kvalitu, disponibilitu a efektivnost dopravníků s výkyvnou kolejnicí. Dopravníky firmy DEPRAG se vyznačují extrémně vysokou rychlostí dopravy šroubů a dílů – až 30 dílů za minutu!


Konstrukce na míru – dle specifických požadavků zákazníka

Chcete-li integrovat přívodní systém přímo do Vašeho montážního zařízení, musíme vzít v úvahu mnoho aspektů např. z hlediska prostoru, přizpůsobíme naše standardní zařízení Vašemu dostupnému prostoru v montážním zařízení. Můžete těžit z našich odborných znalostí a získáte kvalitní a prověřený přívodní systém za obzvláště atraktivní cenu. Přirozeně od nás obdržíte vč. Vašeho zařízení i 3D data k napojení do Vašeho zařízen.


Zjednodušené uvedení do provozu

Při simulaci sériové výroby provádíme před dodáním Vašeho podavače dlouhodobý test, který mapuje průběh práce ve Vaší výrobě. S každým zařízením od nás dostanete rozsáhlou dokumentaci, která je přehledná a pomůže Vám s uvedením do provozu a obsluhou přívodního zařízení.

Dopravníky se zdvihací (výkyvnou) kolejnicí – pro ruční použití

skládající se z dopravního systému se zdvihací kolejnicí a ručního šroubováku
pro šrouby.

Dopravníky se zdvihací kolejnicí jsou dispozici ve dvou provedeních – o objemu plnění 0,15 l nebo 1,5 l.

PDF Produktkatalog D 3820

Dopravníky se zdvihací (výkyvnou) kolejnicí – pro stacionární použití

Dopravníky se zdvihací kolejnicí jsou k dispozici ve dvou velikostech – o objemu plnění 0,15 l nebo 1,5 l.

PDF Produktkatalog D 3830

Vtlačovací systémy pro ruční nebo stacionární použití

skládající se z dopravníku se zdvihací kolejnicí a ručního vtlačovacího zařízení nebo ze stacionární vtlačovací stanici – ke zpracování kolíků a nýtů

PDF Produktkatalog D 3821