Projektový management

Kvalita díky všem procesům

  • vysoká transparentnost
  • osvědčené postupy
  • zkušení, kvalifikovaní projektoví manažeři
  • specialisté, Know-how

Individuálně zkonstruovaná montážní zařízení jsou základní kompetencí firmy DEPRAG SCHULZ GMBH u. CO. Každé zařízení je přizpůsobeno, zkonstruováno a smontováno dle přání zákazníka. Flexibilní, výkonné řízení projektu je nezbytné pro kvalitu vysoce kvalitních montážních systémů. 

Je zajištěn vysoká standard na základě osvědčených postupů. Mnoho zkušeností našich zaměstnanců umožňuje rychle a optimálně nastavit téměř každý proces - pro splnění Vašich požadavků.

Zkušení a kvalifikovaní projektoví manažeři plánují, organizují a kontrolují, jsou podporováni specialisty, zajišťují včasnou a systematickou realizaci Vaší zakázky.

Důsledné provedení projektové fáze – definice projektu, plánování projektu, realizaci, kontrolu a uzavření projektu. Garantujeme vynikající výsledky – s profesionálním týmem.

Výsledkem našeho snažení o nejvyšší kvalitu je certifikát kvality ISO 9001:2015. Souběžně s vývojem Vašeho projektu zajišťuje nepřetržitá kontrola vysokou kvalitu Vašeho budoucího automatizačního zařízení. Samozřejmě jsou veškeré procesy přísně dokumentovány, coz zvyšuje transparentnost naší práce a značně usnadňuje kontrolu Vaší zakázky.